hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dilan Polat’a tahliye yolu göründü mü?

    KAYNAKCNN TÜRK

    Sosyal medya fenomeni Dilan Polat için tahliye yolu açıldı. Masak’ın 909 sayfalık raporunda Dilan Polat için “suç eylemine rastlanmamıştır” değerlendirmesi yapıldı. Dilan Polat’ın tutukluluğuna ilişkin son sözü 5. Ağır Ceza Mahkemesi söyleyecek. Detaylar, CNN TÜRK Muhabiri Merve Tokaz ile kameraman Doğukan Yıldırım’ın haberinde.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kara para aklama, yasa dışı bahis ve daha fazlası. Türkiye’nin aylardır konuştuğu Polat çifti soruşturmasında Dilan Polat’a tahliye yolu açıldı.

    Masak geçtiğimiz günlerde hazırladığı 909 sayfalık raporu mahkemeye sundu. Raporda Dilan Polat’ın şirketin yönetimi ve ticari faaliyetlerinde söz sahibi olmadığı ifade edildi. Dilan Polat’ın yalnızca reklam yüzü olduğu belirtildi.

    Dilan Polat’a tahliye yolu göründü mü

    Soruşturmadaki kara para aklama iddialarına ilişkin ise Masak raporunda “suçtan elde edilen mal varlıklarına rastlanmamıştır. Elde edilen mal varlığı ticari faaliyetlerden elde edilmiştir” denildi. Raporda yalnızca Engin ve Sezgin Polat’ın vergi suçu işlediğine yer verildi.

    Masak raporuyla çiftin tahliyesi gündeme geldi. Polat çiftinin avukatları mahkemeye tutukluluğa itiraz dilekçesi sundu.

    Dilan Polat’a tahliye yolu göründü mü

    Polat çiftinin tutukluğa itiraz dilekçesi 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde değerlendirilecek. Mahkeme tutukluluğa devam ya da ret kararı verecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow