hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dilan-Engin Polat'a ait 31 şirketin mülkiyeti kamuya mı geçecek?

    KAYNAKCNN TÜRK

    İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonun ardından Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın tutuklandığı soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Soruşturma sonucunda hazırlanan iddianamede, 31 şirketin ve bu şirketlere ait taşınmaz, araç ve benzeri tüm mal varlığının kamuya geçirilmesi talep edildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kara para aklama, evrakta sahtecilik gibi pek çok suçtan yargılanıyorlar. Dilan-Engin Polat çiftinin şirketleri için harekete geçildi. Soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.

    İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Dilan Polat, eşi Engin Polat, kardeşleri Can ve Sıla Doğu'nun da aralarında bulunduğu 16 şüpheli hakkında yürütülen soruşturma sonucunda hazırlanan iddianameye ilişkin Anadolu 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nin incelemesi sürüyor.

    İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonun ardından Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da tutuklandığı soruşturma sonucunda hazırlanan iddianamede, 31 şirketin ve bu şirketlere ait taşınmaz, araç ve benzeri tüm mal varlığının kamuya geçirilmesi talep edildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow