Dikkat! Meteoroloji il il açıkladı: 13 şehir için sarı kodlu uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yeni hava durumu tahmin raporu yayımlandı. Yayımlanan rapora göre, 13 il için sarı kodlu uyarı verildiği öğrenildi.
Meteoroloji, tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın güney ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu (Karaman hariç), Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Edirne, Tekirdağ, Osmaniye ve Kahramanmaraş çevreleri ile Adana’nın iç kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların İç Ege, Göller Yöresi, Orta Karadeniz’in iç kesimleri ile Balıkesir, Bilecik, Eskişehir, Yozgat, Sinop, Samsun, Bingöl ve Muş çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
Yağışların; İç Ege, Göller Yöresi, Orta Karadeniz’in iç kesimleri ile Balıkesir, Bilecik, Eskişehir, Yozgat, Sinop, Samsun, Bingöl ve Muş çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
SARI KOD UYARISI VERİLEN İLLER
Meteoroloji'den 13 ile sarı kodlu uyarı yapıldı. Sarı kodlu uyarı yapılan iller şöyle; Afyonkarahisar, Balıkesir, Bursa, Denizli, Isparta, Kütahya, Uşak, Aydın, Burdur, Çanakkale, Eskişehir, İzmir, Manisa.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Dikkat! Meteoroloji gün verip uyardı: Gök gürültülü sağanak alarmı!
Şanlıurfa’da Feci Kaza: 2 Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı, Aynı Aileden 3 Ölü!
Kan donduran cinayet! 24 yaşındaki Hatice toprağa verildi: Anneden yürek yakan feryat
15 Yaşındaki Gülden’i 20 Bıçak Darbesiyle Öldüren Cani, Cinayeti Önceden Mesajla Paylaşmış: “Cezaevinde Koğuş Ağası Olacağım”
Adana'da 6 Günlük Acı Son: Cumali Timi Toprağa Verildi