Devlet Bahçeli'den Alaattin Çakıcı açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Ülkemizde çok yönlü sosyal, siyasal ve ekonomik sorunların yoğunlaştığı ve derinleştiği bu süreçte Türkiye'nin ve yönetiminin tek sorunu sayın Alaattin Çakıcı olmasa gerektir." dedi.
Bahçeli, parti genel merkezine gelişinde bir gazetecinin, "Kırıkkale'de 21 doktorun gözaltına alınmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusunu yanıtladı.
Trump'ın adı alt geçitten kaldırıldı
Cezaevinde hükümlü olan Çakıcı'nın rahatsızlığı nedeniyle Keskin Cezaevi'nden önce Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne nakledildiğini, ardından Sincan Cezaevi'ne getirildiğini belirten Bahçeli, bu süre içinde Kırıkkale Başsavcısının görevden el çektirildiğini söyledi.
Bahçeli, bugün ise 6'sı uzman doktor olmak üzere 21 hekimin gözaltına alındığını basından öğrendiğini ifade eden Bahçeli, "Ülkemizde çok yönlü sosyal, siyasal ve ekonomik sorunların yoğunlaştığı ve derinleştiği bu süreçte Türkiye'nin ve yönetiminin tek sorunu sayın Alaattin Çakıcı olmasa gerektir." diye konuştu.
Devlet Bahçeli ayrıca, "Alaattin Çakıcı hakkında daha önce verilen sağlık raporuyla ilgili kuşkular Sağlık Bakanlığınca bugüne kadar incelenerek pekala sonuca ulaştırılabilirdi." ifadesini kullandı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
HABER... Nabzı 2 kez durdu: Ameliyatı 12 saat sürdü! Sırrın Süreyya Önder yoğun bakımda
Uzman isimler incelemelerde bulundu! Kabus geri mi dönüyor?
19 yıl önce ailesiyle gittiği piknikte kaybolmuştu... Yapay zeka ile canlandırılan fotoğrafıyla arıyorlar
Şehide veda! Gözyaşlarıyla toprağa verildi
Sanal Medyada Fenomen Oldu, Şimdi Satışta: 'Ormandaki Yalnız Ev' Yeni Hikayesini Bekliyor!