hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dervişoğlu'ndan partiye mesaj: "Bize inanmayan varsa yolu açık olsun"

    KAYNAKCNN TÜRK

    İYİ Parti, Afyonkarahisar’da gerçekleştirdiği Değerlendirme ve İstişare Kampını tamamladı. Kampın kapanış konuşmasını yapan İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu parti içine seslendi. “Bize inanan bizimle yürüsün inanmayan varsa yolu açık olsun” dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    “Ben bu kutlu yolda iyilik sancağını yükseklere kaldırıp yürüyorum. Onu zafer burçlarına taşımak sizin ellerinizde. İnanan bizimle yürüsün, inanmayan var ise onun da yolu açık olsun.” İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, bazı partililerin istifa edeceği tartışma ve iddiaları konuşulurken yaptı o çağrıyı. Yeni başlangıç vurgusunda bulundu. “İyiliğin bayrağını yükseltmek için bugün yeniden vira bismillah diyoruz.”

    Dervişoğlundan partiye mesaj: Bize inanmayan varsa yolu açık olsun

    İYİ Parti, Afyonkarahisar’da iki günlük kampa girdi. Dervişoğlu iki gün boyunca milletvekilleri, Genel İdare Kurulu üyeleri, Merkez Disiplin Kurulu üyelerini dinledi. Ardından kapanış konuşması için kameraların karşısına geçti. “Bu “biz” hedefi karşısında, “ben” demenin hoyratlığına ve kibrine kapılan, kendini partisinden ve milletten üstün tutanlara, kerameti biz olmakta değil, ben olmakta arayanlara, kıymeti kendinden menkul olanlara, her şeyi kendinden bilenlere, akıtılacak alın terinin değil, vebal yüklü yolları açık olsun.”

    Mesajları parti içine yönelikti. Bu ifadelerle kibir uyarısı yaptı Dervişoğlu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow