Dervişoğlu: İran’daki kazadan komplolar üretilecektir
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu partisinin grup toplantısında konuştu. İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin ölümüne değinen Dervişoğlu, "Bölgenin yegane sigortası Türkiye’dir" dedi.
İYİ Parti’nin grup toplantısında konuşan Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin ölümüne değindi.
Dervişoğlu, “Bu olay herhangi bir Avrupa ülkesinde yaşansaydı, hiç şüphe yok ki olduğu gibi kabullenilir, spekülasyonların konusu olmazdı. Ama takdir edersiniz ki; yaşadığımız coğrafyanın jeopolitiğinden kaynaklı riskler ve emperyalist güçlerin, bölgemizde sahneye koymak istediği oyunların çeşitliliği münasebetiyle, rivayetler pek tabiidir ki muhtelif olacaktır. Çünkü bu bereketli coğrafya, asırlardır büyük oyunların oynandığı ve üzerinde yaşayan milletlerin bir türlü huzur bulamadığı, bir satranç tahtasına dönüştürülmüştür. Ancak yaşanan her olay göstermiştir ki; bölgenin yegane sigortası, büyük Türk milleti, ve onun kurduğu büyük Türkiye Cumhuriyetidir” ifadelerini kullandı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
HABER... Araştırma sürüyor: 5 gündür arazinin ortasında yanıyor
SON DAKİKA... Megakent bembeyaz: İstanbul için yeni uyarı geldi! Pazartesi okullar tatil olacak mı?
Kötü koku yayılan evden 7 traktör römorku dolusu çöp çıktı
Kar yağışı İstanbul'un barajlarına yaradı!
21 Şubat 2025 İptal İDO-BUDO Seferleri: Hangi Seferler İptal Edildi?