DEPREM Mİ OLDU? AFAD, Kandilli Rasathanesi son depremler 6 Şubat 2025
![DEPREM Mİ OLDU AFAD, Kandilli Rasathanesi son depremler 6 Şubat 2025](https://image.cnnturk.com/i/cnnturk/75/740x416//67a076d635120f294e1a3a37.jpg)
6 Şubat 2025 tarihinde gerçekleşen depremlerle ilgili olarak, vatandaşlar "Deprem oldu mu? Nerede ve kaç büyüklüğünde?" gibi sorulara yanıt aramaya devam ediyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yayımlanan güncel veriler bu sorulara hızlı cevap almayı sağlayan önemli bir kaynak oluşturuyor.
Haberin Devamı![adv-arrow](//v6s.cnnturk.com/images/detail-pages/adv-down-arrow.svg)
Haberin Devamı![adv-arrow](//v6s.cnnturk.com/images/detail-pages/adv-down-arrow.svg)
Türkiye'nin farklı bölgelerinde meydana gelen depremler, vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Deprem kuşağında yer alan Türkiye'de, her gün küçük ya da büyük ölçekli sarsıntılar yaşanıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, bu depremleri anlık olarak kaydederek kamuoyuna duyuruyor. Depremin büyüklüğü, derinliği ve merkez üssü gibi önemli veriler, her sarsıntının ardından güncel raporlarla paylaşılmaktadır. Bugün itibarıyla meydana gelen depremlerle ilgili detaylı bilgilere, AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin resmi internet sitelerinden ulaşılabiliyor.
AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ:
Güncel bilgilere erişmek için AFAD’ın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ:
Sıradaki Haber![adv-arrow](//v6s.cnnturk.com/images/detail-pages/adv-down-arrow.svg)
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Depremde ekibiyle yüzlerce kişiyi sağ kurtarmıştı: Duygulandıran paylaşım!
Kadını saçlarından sürükleyip, kız çocuğunu da darbettiler
HABER|| Hafızalarımıza kazınan o an: Acı ilk günkü gibi!
Deprem Anında Yapılması Gerekenler Neler? Deprem Tatbikatı Nedir, Nasıl Yapılır? İşte Hayatta Kalmak İçin Alınması Gereken Acil Önlemler
Enkaz Altında İtfaiyecilere Verdiği Sözü Tuttu!