Deprem bölgesi illerinde 2 bin 826 hektarlık yeni sanayi alanları kurulacak

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzaladığı kararla deprem bölgesi illerimiz Adıyaman, Malatya, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da toplam 2 bin 826 hektarlık yeni sanayi alanları kuracağız” açıklamasını yaptı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı kararla deprem bölgesi illerimiz Adıyaman, Malatya, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da toplam 2 bin 826 hektarlık yeni sanayi alanları kuracağız. Kurulacak sanayi alanları sadece bölgenin değil tüm ülkemizin kalkınma sürecine önemli katkılar sağlayacak ve binlerce vatandaşımıza istihdam fırsatı sunacak. Hayırlı uğurlu olsun!
Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan'ın imzaladığı kararla deprem bölgesi illerimiz Adıyaman, Malatya, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da toplam 2 bin 826 hektarlık yeni sanayi alanları kuracağız.
— Mehmet Fatih KACIR (@mfatihkacir) October 3, 2023
Kurulacak sanayi alanları sadece bölgenin değil tüm ülkemizin kalkınma sürecine önemli… pic.twitter.com/EIok3NC3ah
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA | Bayramda plan yapanlar dikkat! Günlerce sürecek: Çok kuvvetli geliyor!
HABER... Bayram trafiği başladı! İşte son durum...
Bayramda hava nasıl olacak? Sarı kodlu uyarı
Dikkat! Günlerce sürecek... Meteoroloji'den peş peşe sağanak yağış ve fırtına uyarısı!
SON DAKİKA... Narin Güran'ın son fotoğrafı ortaya çıktı! Dikkat çeken detay