hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Denizbank mobil ve internet bankacılığı neden açılmıyor? 19 Temmuz Denizbank erişim sorunu!

    Denizbank mobil ve internet bankacılığı neden açılmıyor 19 Temmuz Denizbank erişim sorunu
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    19 Temmuz 2024 Cuma günü Denizbank müşterileri, bankanın mobil uygulamasına ve internet şubesine erişimde ciddi sorunlar yaşadı. Bu durumun nedeni kullanıcılar arasında merak edildi ve "Denizbank neden açılmıyor?" sorusunu gündeme getirdi. Denizbank müşterileri, sosyal medya ve diğer platformlar üzerinden sorunlarını dile getirerek bankanın müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalıştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dünya genelinde yazılım sistemlerinde önemli bir arıza yaşanıyor. Türkiye'de kesintilerden etkilenen bankalardan biri de Denizbank oldu. İşlemlerini gerçekleştiremeyen vatandaşlar, "Bankalara erişim sağlanamıyor mu? Denizbank neden açılmıyor?" sorusuna yanıt arıyor. Kullanıcıların merak ettiği açıklama Denizbank sosyal medya hesabından açıklama yapıldı.

    DENİZBANK ÇÖKTÜ MÜ?

    Denizbank'tan yapılan açıklamalara göre, yaşanan erişim sorunlarının ana nedeni, Microsoft yazılımında meydana gelen küresel bir teknik aksaklıktı. Bu problem, sadece Denizbank'ı değil, dünya genelinde birçok kurumu etkiledi. Özellikle finans, havayolu ve teknoloji sektörlerindeki büyük kuruluşlar bu aksaklıktan etkilendi. Denizbank, teknik ekiplerin sorunu çözmek için çalıştığını ve sistemlerin en kısa sürede yeniden hizmete açılacağını duyurdu.

    DENİZBANK'DAN ERİŞİM SORUNU AÇIKLAMASI

    Yapılan açıklamada; "Değerli Müşterilerimiz,
    Kullandığımız global yazılım sisteminin dünya genelinde yaşadığı teknik aksaklık nedeniyle ülkemizde de birçok kurumu etkileyen kesintiler yaşanmaktadır. Bankamız, söz konusu aksaklığın giderilmesi ve tüm kanallarımızın en kısa sürede hizmete açılması için çalışmaktadır. Anlayışınız için teşekkür ederiz." denildi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow