hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    TUSAŞ'a terör saldırısı ardından DEM Parti'den ilk açıklama: Saldırıyı kınıyoruz, zamanlamayı manidar buluyoruz!

    TUSAŞa terör saldırısı ardından DEM Partiden ilk açıklama: Saldırıyı kınıyoruz, zamanlamayı manidar buluyoruz
    expand
    KAYNAKAA

    DEM Parti'den TUSAŞ'a yapılan terör saldırısına ilişkin açıklama geldi. Açıklamada saldırı kınanırken, "Türkiye toplumunun çözümü konuştuğu ve diyalog ihtimalinin belirdiği bu günlerde böylesi bir saldırının olmasını manidar buluyoruz. Bu saldırıdan büyük üzüntü duyuyor, yaşanan acıyı paylaşıyoruz." denildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    DEM Parti Merkez Yürütme Kurulu, "Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde meydana gelen saldırıyı kınıyoruz. Türkiye toplumunun çözümü konuştuğu ve diyalog ihtimalinin belirdiği bu günlerde böylesi bir saldırının olmasını manidar buluyoruz." açıklamasında bulundu.

    "YAŞANAN ACIYI PAYLAŞIYORUZ"

    DEM Parti'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

    "Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde meydana gelen saldırıyı kınıyoruz. Türkiye toplumunun çözümü konuştuğu ve diyalog ihtimalinin belirdiği bu günlerde böylesi bir saldırının olmasını manidar buluyoruz. Bu saldırıdan büyük üzüntü duyuyor, yaşanan acıyı paylaşıyoruz. Bu acı verici olayların bir daha yaşanmaması için barışa her zamankinden daha fazla sahip çıkmalıyız. Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyoruz."

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow