Darbeci Akın Öztürk'ün fotoğrafları çöpten çıktı

Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan eski YAŞ üyesi Akın Öztürk'ün fotoğrafları ve bir yaka kartı, eşinin yaşadığı evin yakınındaki çöpte bulundu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Edinilen bilgiye göre, Çankaya ilçesi Dodurga Mahallesi Çiçek Caddesi ile Susam Caddesi kesişiminde su borusu patladığı ihbarını alan Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) ekipleri, olay yerine geldi.
Şehit Ömer Halisdemir’in ailesine 90 bin TL'lik tazminat davası açtılar
İzmir'de 2 ESHOT şoförü 14 saat arayla dövüldü
Ekipler, çalışmanın yürütüldüğü noktanın yakınındaki çöpte, fotoğraf baskılarından kesilmiş halde Öztürk'e ait askeri üniformalı fotoğraflar ile yaka tanıtma kartı buldu.
ASKİ çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çöpten çıkan fotoğraflar ile kartı incelemek üzere emniyete götürdü.
Bu arada Öztürk'ün eşinin, yaklaşık 2 ay önce yeni olayın yaşandığı bölgeye taşındığı öğrenildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Şehit doktor, memleketi Samsun'da toprağa verildi
Soluk borusuna süt kaçan bebeğini, 112 görevlisinin yönlendirmesiyle kurtardı
İzmir'de Polis Memuru Cinayeti: "Sık Lan Buna" Diyerek Öldürme Talimatını O Vermiş!
Aksaray'da 15 metre derinliğinde obruk oluştu
Eşine 'Hakkını helal et' mesajı sonrası kaybolan öğretmen aranıyor