Cumhuriyet savcısına rüşvet baskını

Osmaniye'de görevli Cumhuriyet savcısı ile aracılık ettiği ileri sürülen bir kişi, rüşvet alırken suçüstü yakalanarak tutuklandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Yaklaşık 3 hafta önce kentte meydana gelen silahlı kavgaya karışan bir kişi, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Nazif Y'nin kendisinden 10 bin lira rüşvet istediği iddiasıyla Osmaniye Emniyet Müdürlüğüne başvuruda bulundu.
Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcısının talimatıyla operasyon düzenleyerek, savcı Mehmet Nazif Y. ve rüşvete aracılık ettiği belirtilen Mithat G'yi seri numaraları önceden belirlenmiş parayı alırken suçüstü yakaladı.
Gözaltına alınan Cumhuriyet Savcısı Mehmet Nazif Y. ve aracılık ettiği ileri sürülen Mithat G, sorgulamalarının ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Rüşvete aracılık ettiği belirtilen G'nin kaçakçılık suçundan da sabıkasının bulunduğu öğrenildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İSTANBUL’DA ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'un 21 ilçesinde elektrik kesintisi!
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)
Ulusal Staj Programı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nden açıklama!
HABER... Sırrı Süreyya Önder'in sağlık durumu nasıl? Doktoru olumlu gelişmeyi paylaştı: Kızına tepki verdi
Sırrı Süreyya Önder: Kamyon şoförlüğü de yaptı çıraklık da! İşçi, yazar, sinemacı...