Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze diplomasisi!

Gazze için diplomatik görüşmelere devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son olarak Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı Abdülfettah Abdülrahman El Burhan ile telefonda görüşmesi yaptı.
İsrail'in Gazze'de yaptığı kıyıma son vermesi için acil ateşkes çözümüne yönelik diplomasi trafiği yürütün Cumhurbaşkanı Erdoğan, girişimlerine devam ediyor. Erdoğan, Gazze gündemiyle Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı Abdülfettah Abdülrahman El Burhan ile telefonda görüştü.
FİLİSTİN'E İNSANİ YARDIM
Erdoğan ,Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı Abdülfettah Abdülrahman El Burhan ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, İsrail saldırılarının devam ettiği Gazze'deki son durum ve Filistinlilere insani yardım ulaştırma gayretleri ele alındı.
Cumhurbaşkanımız Erdoğan görüşmede, İslam dünyasını ilgilendiren tüm meselelerde birlik olunması gerektiğini, İslam İşbirliği Teşkilatı Riyad Zirvesi'nde alınan kararların uygulanmasının önemli olduğunu belirtti.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Avcılar'da denizde havayı kirlettiği tespit edilen tankerle ilgili inceleme başlatıldı
Kuyruk kilometrelerce uzuyor: TIR sürücülerinin bayramda zorlu mesaisi
Hayatını kaybeden kimsesiz adamın üstündeki notta vasiyeti çıktı: Evini ve paralarını Mehmetçik Vakfı'na bağışladı
Son Dakika! CHP'de Olağanüstü Kurultay Öncesi Siyasi Gelişmeler: Dilek İmamoğlu, Özgür Özel'e Rakip Olur Mu?
Dikkat! Meteoroloji il il uyardı: Kuvvetli sağanak alarmı!