CHP'nin tüzüğünde tarih değişti

CHP'de, 16. Olağanüstü kurultayda delegenin oyuna sunulacak tüzük taslağının 1 Mart'ta yürürlüğe girmesi öngörülüyor. Yürürlük tarihi tüzük taslağında daha önce "partinin bir sonraki olağan genel kurulunun ilk gününde yürürlüğe girer" şeklindeydi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kurultay hazırlıklarında sona gelindiğini söyledi.
Tüzük taslağının yazım aşamasının tamamlandığını ve matbaaya gönderileceğini anlatan Matkap, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'yla kurultay delegesine sunulacak tüzük taslağının yürürlük tarihine ilişkin bir görüşmesi olduğunu aktardı.
Matkap, Genel Başkan'ın önerisi üzerine 16. Olağanüstü Kurultay'da yapılacak değişikliklerin 1 Mart'tan itibaren yürürlüğe girmesi yönünde tüzük taslağında düzenleme yapıldığını bildirdi.
Yürürlük tarihi tüzük taslağında daha önce "partinin bir sonraki olağan genel kurulunun ilk gününde yürürlüğe girer" şeklindeydi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
HABER... Nabzı 2 kez durdu: Ameliyatı 12 saat sürdü! Sırrın Süreyya Önder yoğun bakımda
Uzman isimler incelemelerde bulundu! Kabus geri mi dönüyor?
19 yıl önce ailesiyle gittiği piknikte kaybolmuştu... Yapay zeka ile canlandırılan fotoğrafıyla arıyorlar
Şehide veda! Gözyaşlarıyla toprağa verildi
Sanal Medyada Fenomen Oldu, Şimdi Satışta: 'Ormandaki Yalnız Ev' Yeni Hikayesini Bekliyor!