hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather16°
İstanbul
down-arrowup-arrow
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Aksaray
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Ardahan
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bartın
  • Batman
  • Bayburt
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Düzce
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkari
  • Hatay
  • Iğdır
  • Isparta
  • İstanbul
  • İzmir
  • Kahramanmaraş
  • Karabük
  • Karaman
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırıkkale
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kilis
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Mardin
  • Mersin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Osmaniye
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Şanlıurfa
  • Şırnak
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Uşak
  • Van
  • Yalova
  • Yozgat
  • Zonguldak

CHP'liler Muharremİnce için YSK'da

CHPliler Muharremİnce için YSKda
expand
KAYNAKCNN TÜRK

CHP, Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) Cumhurbaşkanı adaylarının Muharrem İnce olduğunu bildiren başvuruyu yaptı.

Haberin Devamıadv-arrow
Haberin Devamıadv-arrow

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olarak dün gerçekleştirilen grup toplantısında 110 milletvekilinin oy birliğiyle belirlenen Muharrem İnce'nin YSK'ya başvurusu yapıldı.

YSK'ya başvuru için Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan'ın başkanlığında CHP Grup Başkanvekilleri Özgür Özel, Engin Altay ve Engin Özkoç, YSK'ya gelerek İnce ile ilgili başvruyu gerçekleştirdi. Başvurunun ardından açıklama yapan CHP Sözcüsü Tezcan, "3 grup başkanvekilimizle birlikte YSK'ya CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Sayın Muharrem İnce'nin belgelerini ibraz ettik, aday gösterdik. CHP'nin seçim propagandası başladı. Bu kampanya sadece CHP'nin seçim kampanyası değildir, 80 milyonu birleştirecek bir kampanya, kutuplaştırılan milleti yeniden bir araya getirme kampanyasıdır" dedi. 

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç ise, seçimlerde sandık güvenliğiyle ilgili uyarılarda bulunduktan sonra, "Sandığa gidip Türkiye'nin geleceğini oylayın ve Muharrem İnce'yi Cumhurbaşkanı yapın" diye konuştu.

Sıradaki Haberadv-arrow
Sıradaki Haberadv-arrow