CHP heyeti Kerkük'e gitti

Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ile 6 milletvekili ve partinin kadın kolları yöneticisi Hilal Dokuzcan'ın bulunduğu CHP heyeti Türkmenler ile görüşmek ve yardım götürmek için Kerkük'e gitti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve CHP milletvekilleri Mehmet Halil Kaplan, Ramiz Topal, Sena Kaleli, Ahmet Toptaş, Ali Özgündüz ve Mevlüt Dudu ile CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan'dan oluşan heyet, Irak'ın Kerkük kentine geldi.
Irak Türkmen Cephesi (ITC) Başkanı Erşet Salihi ile görüşen CHP heyeti, Türkmen sığınmacıların kaldığı kamplarda insani yardım dağıtacak. Veli Ağbaba, gazetecilere yaptığı açıklamada, İstanbul'daki CHP'li belediyelerin gönderdiği çadır, battaniye ve gıda maddelerinden oluşan 3 TIR'dan oluşan yardımları Kerkük'ün güneyinde bulunan Leylan Kamp'ındaki Türkmen sığınmacılara dağıtacaklarını söyledi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Kan donduran cinayet! 24 yaşındaki Hatice toprağa verildi: Anneden yürek yakan feryat
15 Yaşındaki Gülden’i 20 Bıçak Darbesiyle Öldüren Cani, Cinayeti Önceden Mesajla Paylaşmış: “Cezaevinde Koğuş Ağası Olacağım”
Adana'da 6 Günlük Acı Son: Cumali Timi Toprağa Verildi
Gözü Önünde Evi Yanan Kadın Sinir Krizi Geçirdi
Türkiye Avrupa’yı Geride Bıraktı: Çocuk Nüfusu AB Ortalamasının Üzerinde