Çanakkale'de deniz seferlerine 'fırtına' engeli!

Fırtına ve lodos etkisinde olan Çanakkale'de deniz ulaşımı sekteye uğradı. Öyle ki Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan bazı feribot seferleri, hava şartları nedeniyle iptal edildi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından, lodos ve fırtına Marmara'da etkisini gösterdi. Bugün deniz ulaşımında aksamalar yaşanırken, hava koşullarınn aynı seviyede devam edeceği bilgisinin ardından Çanakkale’nin Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın yapılması planlanan bazı feribot seferleri, iptal edildi.
İPTAL EDİLECEK SEFERLER
Çanakkale Boğazı ile Adalar hattında yolcu ve araç taşımacılığı yapan GESTAŞ firması, Ege Denizi'nin kuzeyindeki olumsuz hava şartları nedeniyle yarın yapılması planlanan bazı feribot seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.
Buna göre; Geyikli-Bozcaada hattında, Bozcaada'dan saat 07.00, 10.00 seferleri, Geyikli'den saat 08.00, 11.00 seferleri iptal edildi. Kabatepe-Gökçeada hattında ise Gökçeada'dan saat 07.00 seferi, Kabatepe'den ise saat 09.00 seferi yapılamayacak.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Yaşanan felaketi gözyaşları içinde anlattı: 30 yıllık emeğim mahvoldu
Otomobil sahipleri dikkat! Avukat hatayı buldu, o cezalar iptal ediliyor
Mattia Ahmet Minguzzi'nin mezarını tahrip eden şüpheli tutuklandı
Aramalar sürüyor: Cumali nerede? Ekipler seferber oldu...
Şehit olmadan 1 gün önce kardeşine yazmış: Son isteği yerine getirildi