Burdur'da üzerine ağaç devrilen Saadet Partisi belediye başkan adayı yaralandı

Saadet Partisi Burdur Belediye Başkan Adayı Adnan Ersan ve oğlu Taha Ersan’ın üzerine şiddetli rüzgar sebebiyle ağaç devrildi. Başka adayının ayağı kırılırken oğlunun durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Olay bugün öğle saatlerinde Özgür Mahallesi Oto Tamirciler Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, seçim çalışmaları çerçevesinde birtakım ziyaretler için sokağa çıkan Saadet Partisi Burdur Belediye Başkan Adayı Adnan Ersan ve oğlu Taha Ersan’ın üzerine şiddetli fırtına nedeni ile ağaç devrildi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Adnan ve Taha Ersan itfaiye ekipleri tarafından ağacın altından çıkarıldı. Sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan Adnan Ersan ve oğlu Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Adnan Ersan’ın ayağında kırık olduğu öğrenilirken, Taha Ersan’ın ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İlk hasat bin liradan satılmıştı: Fiyatı düştü!
KADİR GECESİ MESAJLARI YENİ, RESİMLİ: Ayetli, Hadisli, Dualı, Resimli En Yeni Kadir Gecesi Sözleri ve Kadir Gecesi Mesajları Burada!
Antalya'da Çifte Cinayet: Cinayet sonrası para çekip kahvaltıya gitmiş
Son Dakika! Arefe ve Bayramda Hava Durumu Nasıl Olacak? Sağanak Yağışlar ve Sıcaklık Değişimleri
Son Dakika... Olağanüstü Kurultay öncesi siyasi hamleler: Kemal Kılıçdaroğlu aday olacak mı?