hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kabine toplantısı ne zaman bitecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak? 10 Ekim 2022 Kabine kararları...

    Kabine toplantısı ne zaman bitecek Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak 10 Ekim 2022 Kabine kararları...
    expand

    Kabine toplantısı kararları için gözler bu hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı açıklamalarda olacak. İç ve dış politikada oldukça önemli konuların ele alınacağı toplantı sonrasında yapılacak açıklamalar CNN TÜRK canlı yayınından takip edilebilecek. Peki, Kabine toplantısı ne zaman? Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta açıklama yapacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ekim ayının ilk Kabine toplantısı bu hafta gerçekleştirilecek. Gündemdeki önemli konuların ele alınacağı toplantı sonrasında gözler yapılacak açıklamalarda olacak.

    KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

    Cumhurbaşkanlığı Kabinesi 10 Ekim'de Beştepe'de toplanacak. Kabinenin gündeminde iç ve dış politikaya dair sıcak başlıklar var. Ekonomideki gelişmelerin değerlendirileceği toplantının dış gündemi de oldukça yoğun. Toplantının saat 15.00'te başlaması beklenirken, toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yapacağı açıklamaların tamamı CNN TÜRK canlı yayınından takip edilebilecek.

    KABİNE TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ NELER?

    Ekim ayının ilk Kabine toplantısında ele alınacak konulardan biri de Anayasa değişikliğine ilişkin yapılan çalışmalar olacak. Yine ekonomik alandaki gelişmeler, TOKİ süreçlerinde son durum, dış politikada yaşananlar ve daha birçok konunun toplantıda görüşülmesi bekleniyor.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow