Bu kez Atlar şehire indi
Çankaya Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sürpriz konukları misafir etti. Sabah saatlerinde civardaki çiftlikten kaçarak Turan Güneş Bulvarı'nda trafiği alt üst eden 7 at, yakalama ekipleri tarafından sağ salim barınağa getirildi.
Haberin Devamı
/

Bugüne kadar gine domuzundan ördeğe, eşekten tavşana birçok hayvanın sığınağı olan Çankaya Belediyesi Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinin son konukları atlar oldu.
/

Eymir bölgesindeki çiftlikten sabah saatlerinde kaçan atlar şehir merkezine kadar gelerek Turan Güneş Bulvarı'nda trafiği alt üst etti. Çankaya Belediyesine ulaşan hayvan severlerin ihbarı üzerine ekipler bölgeye giderek atları yakalamaya çalıştı.
Haberin Devamı
/

/

Ürkütmeden yakalanan atlar, sağlıklı bir şekilde barınağa getirildi. Uzun uğraşlar sonucu atların sahibine ulaşan Barınak yetkilileri, hayvanları bir gün boyunca barınakta misafir etti.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

2 at ve 5 taydan oluşan 7 hayvan veterinerler tarafından sağlık kontrolünden geçirilerek sahibine teslim edildi.