Son dakika! Şırnak'ta feci kaza! Uzman çavuş ve ailesi can verdi
Gelen son dakika haberine göre Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde uzman çavuş ve ailesi, geçirdiklerie kaza sonrası can verdi. Bir ailenin yok olduğu kaza dün gece saatlerinde meydana geldi. Sürücü Serhat Ünal direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kaza sonrası otomobil Habur Çayı'na yuvarlanarak ters döndü. Sabah saatlerinde fark edilen kazada sürücü uzman çavuş Serhat Ünal, eşi Gülay ve 3 yaşındaki erkek çocuklarınin boğularak hayatlarını kaybettikleri öğrenildi.
Haberin Devamı
MERSİN'DEN ŞIRNAK'A DÖNÜYORDU
/

Mersin'de geçirdikleri izin sonrası görev yaptığı Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesine, eşi Gülay ve 3 yaşındaki ismi öğrenilemeyen çocuklarıyla birlikte 33 D 3837 plakalı otomobiliyle seyir halinde olan Uzman Çavuş Serhat Ünal, ilçeye bağlı Taşarası köyünde direksiyon hakimiyetini kaybetti.
HABUR ÇAYI'NDA ARAÇ TERS DÖNDÜ
/

Metrelerce yuvarlanan araç, Habur Çayı'nda ters dönerek durdu. Geç saat olması nedeniyle fark edilmeyen kazada Ünal, eşi Gülay ve adı öğrenilemeyen erkek çocuğu boğularak hayatını kaybetti.
Haberin Devamı
SABAH SAATLERİNDE HABER VERİLDİ
/

Sabah saatlerinde Habur Çayı'nda bir otomobilin olduğunu gören sürücülerin haber vermesi üzerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekiplerine haber verildi.
BİR ARAÇTA ÜÇ CANSIZ BEDEN
/

Otomobilden çıkarılan 3 cansız beden otopsi yapılmak üzere morga götürüldü. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Yürekleri yakan kaza sonrası geriye Ünal ailesinin fotoğrafları kaldı.
CENAZE TÖRENİ SONRASI GAZİANTEP'E UĞURLANDILAR
/

otomobilinin yuvarlanıp ters dönerek durduğu Habur Çayı'nda boğularak yaşamını yitiren Uzman Çavuş Serhat Ünal ile eşi Gülay ve çocukları 3 yaşındaki Adil Efe için Devlet Hastanesi önünde tören düzenlendi.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Törene Beytüşşebap Kaymakamı Hasan Meşeli, Belediye Başkanı Habip Aşan, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Hasan Erbağ ve Uzman Çavuş Serhat Ünal'ın silah arkadaşları katıldı.
KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANI DA KATILDI
/

Kaymakam Meşeli ve Belediye Başkanı Habip Aşan'ın yaptığı konuşmanın ardından dua okundu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Ünal ailesinin cenazesi, hava muhalefeti nedeniyle belediyeye ait cenaze aracı ile memleketleri Gaziantep'e doğru yola çıktı.
İNCELEME BAŞLATILDI
/

Öte yandan Beytüşşebap Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kaza ile geniş çaplı inceleme başlatıldığı öğrenildi.