hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Biden'ın oğlu suçlamaları kabul etti! 17 yıla kadar hapis...

    KAYNAKCNN TÜRK

    ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden, hakkındaki vergi suçlamalarını kabul etti. Biden, kendisine yöneltilen 9 ayrı suçtan 17 yıla kadar hapis yatabilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    OĞUL BİDEN'IN CEZASI 16 ARALIK'TA BELLİ OLACAK

    5 Kasım'da ABD başkanlık yarışından çekilen Başkan Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden, hakkındaki vergi suçlamalarını kabul etti. 9 ayrı suçlama yöneltilen Hunter Biden, 17 yıla kadar hapis ve 450 bin dolarlık bir para cezası ile karşı karşıya kalabilir.

    Hunter Biden, uyuşturucu ve alkol bağımlılığı ile gündeme gelen bir isim olmuştu. Hakkında hazırlanan iddianameye göre, Biden'ın lüks araçlara, lüks evlere, kız arkadaşlara ve devasa partilere verecek parası var ancak 2016'dan 2019'a kadar vergi ödeyecek parası yok. Bu da tam 1,4 milyon dolar vergi borcuna karşılık geliyor.

    HUNTER BIDEN VERGİ KAÇIRMA SUÇLAMASINI KABUL ETTİ

    Hunter Biden, suçlamaları kabul etmesiyle birlikte, görevdeki bir başkanın cezai suçlamalarla karşı karşıya kalan ilk çocuğu oldu. Öte yandan bu, Biden'ın ilk suçlama ile karşı karşıya kalması değil. Hunter Biden, Haziran ayında, uyuşturucu kullanırken yasa dışı bir şekilde silah satın almaktan da suçlu bulunmuştu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow