Beşiktaş'taki yangın faciasında yeni gelişme: 8 kişi tutuklandı
Beşiktaş'taki yangın soruşturmasında 9 şüpheli tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Sevk edilen kişilerden 8'i tutuklandı.
Beşiktaş Gayrettepe'de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıkmıştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edilmiş, yangından 29 kişi hayatını kaybetmişti. Yangının ardından başlatılan soruşturma kapsamında iş yeri sahipleri Mehmet Menduh C. ve Şahzade "Şazi" Ş. ile sorumlu müdür İsmet Ş., işletme müdürü Arda Arman P. ve iş yeri muhasebecisi Salim A., tadilat ile ilgili metal işleri sorumlusu Kahraman E., metal işleri firma sahibi Çağatay A., mobilyacı Ercan E. ve iş yeri ortağı Fatma D. olmak üzere toplam 9 şüpheli gözaltına alınmıştı.
8 TUTUKLAMA
Adliyede savcılık ifadeleri tamamlanan şüphelilerden 2'si serbest bırakıldı. Diğer 9 şüpheli ise "Taksirle Birden Fazla Kişinin Ölümüne Neden Olma" suçundan tutuklama talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Sevk edilenler arasında 8 kişi tutuklandı
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Son Dakika... Kar Yağışı Bitiyor: Meteoroloji’den Güncel Hava Durumu Açıklaması
İstanbul'da pitbull dehşeti! Sahibine ve arkadaşına saldırdı
Eve alkollü gelen kocasını çıkan tartışmada bıçaklayarak öldürdü
Kahramanmaraş'ta, gaz sıkışması sonucu patlama: 1 yaralı
Soğuk hava Antalya'da da hissedildi, güneşe rağmen sahil boş kaldı