hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bebek yüzlü baron Beşiktaş'ta yakalandı | Video Haber

    KAYNAKCNN TÜRK

    İstanbul'da geçen hafta düzenlenen baron operasyonlarının ilginç hikayesi ne? Biri karanlık internetin "bebek yüzlü baronu", diğeri ise "Balkanların baronu." Bu iki kritik operasyonun ayrıntılarını, CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ anlattı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BALKANLARIN BARONU TEDAVİ İÇİN GELMİŞ

    Emniyet ekipleri adım adım takip etti. Balkanların uyuşturucu baronu kıskıvrak Türkiye'de yakalandı. Operasyonun detaylarını anlatan CNN İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ, "İstanbul Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, geçen hafta iyi planlanmış bir operasyon ile tüm dünyada kırmızı bültenle aranan 2 uyuşturucu baronunu yakaladı. Dragan Pavlıcevıc, özellikle Balkan ülkelerinde uyuşturucunun en önemli sevk ve koordinasyonunda faaliyet yürütüyor. Karadağ, Kolombiya, Ekvador, Avustralya ve Hollanda'daki suç örgütleriyle koordineli bir şekilde Balkanlara yüklü miktarda uyuşturucu sevkiyatı yapıyor. Geçen yıl 2 buçuk ton uyuşturucu sevkiyatından aranıyordu. Baronu sağlık sorunları ele verdi. Avcılar'a geldiği ve burada bir hastanede yattığı tespit edilmiş. Düzenlenen operasyonla da Avcılar'da kiraladığı evde yakalandı" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bebek yüzlü baron Beşiktaşta yakalandı | Video Haber

    17 BİN KİŞİYE 5 MİLYAR LİRALIK UYUŞTURUCU SATTI

    Bir diğer baronun da karanlık internetin zehir taciri Alexander Gustafsson olduğunu söyleyen Nihat Uludağ, "Interpol tarafından Kırmızı bültenle aranan karanlık internet baronu, binlerce kişiye sanal mağazalardan uyuşturucu satmış. İnternette sanal uyuşturucu mağazaları açtığı ve 17 bin kişiye milyarlarca liralık uyuşturucu satışı yaptığı tespit edildi. Polis tarafından aranan baron, İstanbul Beşiktaş'ta yakalandı. Adli mercilere sevk edildi. Adli mercilerden sonra da hangi ülkede aranması varsa o ülkeye iade edilecek" diye konuştu.

    Bebek yüzlü baron Beşiktaşta yakalandı | Video Haber

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow