Başbakan'dan YPG açıklaması

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Türkiye bir bütündür. 78 milyon bu zorluğu da aşacak güce, kudrete sahibiz. Biz buradayız, bu topraklardayız, ebediyen burada kalacağız" değerlendirmesini yaptı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Davutoğlu, Ankara'daki terör saldırısına ilişkin sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan açıklamalarda bulundu. "Ankara'da 28 kişinin hayatını kaybettiği hain terör saldırısı tüm Türkiye'ye, kardeşliğimize yapılmıştır" ifadesini kullanan Davutoğlu, "Saldırıyı gerçekleştiren YPG, bölücü terör örgütünün bir parçasıdır, uzantısıdır, ülkemizi hedef almaktadır. Türkiye bir bütündür. 78 milyon bu zorluğu da aşacak güce, kudrete sahibiz. Biz buradayız, bu topraklardayız, ebediyen burada kalacağız" paylaşımını yaptı.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Hafta sonu plan yapanlar dikkat! Meteoroloji'den yeni uyarı: Gök gürültülü sağanak alarmı
Bungalovda gizli kamera skandalı... Tek tek kontrol edilecek
İSTANBUL’DA ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'un 21 ilçesinde elektrik kesintisi!
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)
Ulusal Staj Programı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nden açıklama!