hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Baraj doluluk oranları kaç oldu 18 Mart 2021? İstanbul baraj doluluk oranı son durum!

    Baraj doluluk oranları kaç oldu 18 Mart 2021 İstanbul baraj doluluk oranı son durum
    expand

    Birçok insan 'İstanbul barajlarının doluluk oranı nedir?' sorusunun yanıtını araştırıyor. 19 Ocak 2021 tarihinde İstanbul'da barajların doluluk oranı yüzde 20'nin altında olduğu ifade edilmişti. İSKİ İstanbul'da barajlar yüzde kaç doldu sorusunun yanıtını açıkladı. İşte en güncel baraj doluluk oranları hakkında bilgiler, İSKİ baraj doluluk oranı İstanbul son durum bilgileri...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yurt genelinde aralık ve ocak ayında yaşanan kuraklık endişelere yol açmıştı. Tüm dünyada susuzluk sıkıntısı gündeme gelmişti. Ocak ayı itibariyle başta olmak İstanbul olmak üzere pek çok ilde yağışlar başlamıştı. İSKİ düzenli olarak her gün İstanbul baraj doluluk oranlarını güncelliyor. Ocak ayında İstanbul'a kar yağması ve ardından gelen yağmur barajların doluluk oranında artış yaşanmasını sağlamıştı. Peki ama 18 Mart 2021 İstanbul'da baraj doluluk oranı nedir?

    Son yağışlarla birlikte İstanbul'da baraj doluluk oranlarında artış yaşandı. Peki ama en güncel baraj doluluk oranı kaç oldu?

    18 Mart 2021 Baraj doluluk oranı açıklandı mı?

    Henüz 18 Mart 2021 tarihine ait baraj doluluk oranı güncellenmedi. Fakat 17 Mart 2021 tarihli baraj doluluk oranı aşağıdaki şekildedir:
    Genel Doluluk Oranı %62,71 Dolu %37,29 Boş

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow