Bahçeli'den yeni yıl mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medya hesabından 2015 yılını değerlendirdi. Yeni yıl mesajını iletti.
Bahçeli, 2015'i tekerrürünü istemediğiniz bir yıldı diye nitelendirdi. Terör altın yılını yaşadı dedi. ''Dağdan şehirlere inen,üniversitelere yuvalanan, hendekler kazan militanlar insanımıza hayatı zehir etti, her gün şehit verdik. Türk milleti acı ve ağıtlara boğuldu. Öz yönetim ihaneti dillendirildi, türkiye sıkıştı'' diye ekledi.
MHP lideri, mesajında 7 haziran sonrası süreci hatırlattı. ''Demokrasi en ciddi darbesini 2015 yılında aldı ifadesini kullandı.
Dış politikayla ilgili ise, ''Etrafımız ateş çemberiyken, Türkmenler bile bile yalnız bırakıldı'' sözleri dikkat çekti.
Devlet Bahçeli mesajını, ''Allah'tan niyazım bir daha 2015'deki hazin ve hüsran verici hadiselerin yeniden yaşanmaması, huzur ve esenliğin 2016'da vücut bulmasıdır. Dileğiyle sonlandırdı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Taksim’de gece kulübüne 'Haraç' saldırısı; silah sesini torpil sesiyle gizlediler
İran’ın Savunma Teknolojisi Hırsızlığı Endişesi: Türk Firmalarına Kritik Uyarı
HABER! Eşini Bıçaklayarak Öldürdü, Taksiyle Kaçmaya Çalıştı
HABER... Bağlar Buz Tuttu, Hasat Yandı: Çiftçi Zirai Donla Sarsıldı!
İstanbul, Bayrampaşa TEM Bağlantı Yolu'nda zincirleme kaza: 2 ölü, 4 yaralı