Aziz Sancar'ın ismi enstitüye verildi

Prof. Dr. Aziz Sancar'ın ismi, İstanbul Üniversitesi (İÜ) Çapa Tıp Fakültesi Deneysel Tıp Araştırma Enstitüsü'ne verildi.
Sancar'ın İÜ'yü ziyareti kapsamında, İÜ Aziz Sancar Deneysel TıpAraştırma Enstitüsü'nün açılış töreni de gerçekleştirildi.
Törende konuşan enstitü müdürü Prof. Dr. Uğur Özbek, 71 yıllık enstitüye Prof. Dr. Aziz Sancar’ın isminin verilmesinden onur duyduklarını ve bundan sonraki çalışmalarını onun danışmanlığında yapacaklarını belirtti.
Prof. Dr. Aziz Sancar ise, "Bu benim için büyük bir onurdur, nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum. Umarım bu enstitüde büyük araştırmalar ve keşifler yapılır, benden daha başarılı bir insan yetişir ve onun da ismini koyarsınız."dedi.
Enstitüde öğretim üyeleriyle bir araya gelerek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Sancar, onlara tecrübelerini aktardı. Toplantıda, gelecekte hayata geçirilebilecek bilimsel projeler hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Ulusal Staj Programı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nden açıklama!
HABER... Sırrı Süreyya Önder'in sağlık durumu nasıl? Doktoru olumlu gelişmeyi paylaştı: Kızına tepki verdi
Sırrı Süreyya Önder: Kamyon şoförlüğü de yaptı çıraklık da! İşçi, yazar, sinemacı...
HABER... Nabzı 2 kez durdu: Ameliyatı 12 saat sürdü! Sırrın Süreyya Önder yoğun bakımda
Uzman isimler incelemelerde bulundu! Kabus geri mi dönüyor?