Avusturyalı yönetmen 40 yıl sonra babasını Müge Anlı'nın programında buldu

Avusturyalı yönetmen, Türk babasını, Müge Anlı'nın programına çıkarak buldu.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Avusturya’nın Viyana şehrinde yaşayan film yönetmeni Christina Kainer, babasının Türk olduğunu öğrendi. Öğrendiği andan itibaren de onu aramaya başladı. 40 yaşındaki yönetmen, önce ismini Ahmet Çelik olarak değiştirdi, ardından Müslüman oldu. Kendi çabalarıyla babasını bulamayan Ahmet Çelik, Türkiye’ye gelerek Müge Anlı’nın kapısını çaldı.
Dünkü yayına konuk olan Ahmet Çelik, babasını bulmaya ihtiyacı olduğunu söyledi. Müge Anlı ve ekibi de araştırmalarına başladı.
Bugünkü yayında da yönetmen Ahmet Çelik’i büyük bir sürpriz bekliyordu. Müge Anlı, Ahmet Çelik’in babası Kemal Alptekin’i buldu. Baba oğlun birbirlerine ilk seslenişi yürekleri burktu.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
19 yıl önce ailesiyle gittiği piknikte kaybolmuştu... Yapay zeka ile canlandırılan fotoğrafıyla arıyorlar
Şehide veda! Gözyaşlarıyla toprağa verildi
Sanal Medyada Fenomen Oldu, Şimdi Satışta: 'Ormandaki Yalnız Ev' Yeni Hikayesini Bekliyor!
HABER... Kanlı Hesaplaşma: Sanal Medyada Başladı, Sokakta Son Buldu
Adalet Bakanlığı sözleşmeli mühendis alımı ne zaman, şartları neler?