Atatürk Kültür Merkezi'ndeki 30 Ağustos töreni iptal edildi

Ankara Atatürk Kültür Merkezi’ndeki 30 Ağustos töreni platform kazası nedeniyle iptal edildi.
Hulusi Akar'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı
Anıtkabir’de çok sıkı güvenlik önlemleri
Cumhurbaşkanılğı'ndan yapılan bilgilendirmede ''Dün yaşanan fırtınanın Hipodrumu kullanılamaz hale getirmesinden dolayı AKM'deki tören yapılamayacak. Ancak geçit töreni şehir merkezinde Yeni Meclis ile Eski Melis arasındaki güzergahta icra edilecektir'' denildi.
AKM'de iptal edilen 30 Ağustos töreni, yeni meclis ile eski meclis arasındaki güzergahta yapılacak.
Ne olmuştu?
Başkent'te 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Atatürk Kültür Merkezi'ndeki (AKM) törenler için kurulan platform dün gece şiddetli yağış ve rüzgar dün nedeniyle yıkıldı.
Törenler için kurulan platformun bir kısmı, şiddetli yağış nedeniyle park halinde bulunan araçların üzerine devrildi. Platformun üzerindeki büyük boyutlu ekran ve ses sisteminde de hasar meydana geldi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Bungalovda gizli kamera skandalı... Tek tek kontrol edilecek
İSTANBUL’DA ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'un 21 ilçesinde elektrik kesintisi!
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAKLİT TAĞŞİŞ LİSTESİ 2025: Sahte - hileli ürünler sorgulama ekranı (guvenilirgida.tarimorman.gov.tr)
Ulusal Staj Programı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nden açıklama!
HABER... Sırrı Süreyya Önder'in sağlık durumu nasıl? Doktoru olumlu gelişmeyi paylaştı: Kızına tepki verdi