hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Atatürk Havalimanı pasaport sistemi normale döndü

    Atatürk Havalimanı pasaport sistemi normale döndü
    expand

    Atatürk Havalimanı’nda sabah saatlerinde meydana gelen POLNET Bilgi Sistemi’nde meydana gelen arıza nedeniyle uzun bir süre yurda giriş çıkış yapılamazken, yolcular pasaport kontrol noktaları önünde saatlerce beklemek zorunda kaldı. Sistem saat 09.45 itibariyle normale döndü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    19 Mayıs Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı tatili nedeniyle hafta sonunu yurt dışında geçirmek isteyen yolcular Atatürk Havalimanı’nda kötü bir sürprizle karşılaştı.

    Sabahın erken saatlerinde yolcuların pasaport bilgilerinin girildiği POLNET Bilgi Sistemi’nde bir arıza meydana geldi. Arıza uzun bir süre giderilmeyince yurda giriş ve çıkışlarda uzun kuyruklar oluştu. Sabah 05.00’da başlayan POLNET Arızası nedeniyle bazı yolcular uçaklarını kaçırmak zorunda kaldı. Atatürk Havalimanı’ndaki pasaport kuyrukları terminal giriş kapısına kadar ulaştı.

    Sistem normale döndü

    Atatürk Havalimanı'nda sabah saatlerinde pasaport giriş ve çıkışlarını sağlayan POLNET Bilgi Sistemi'nde ki arıza nedeniyle yaşanan yoğunluk saat 09.45 itibariyle normale döndü. 

    Sabah meydana gelen arıza nedeniyle uzun bir süre yurda giriş çıkış yapılamazken, yolcular pasaport kontrol noktaları önünde saatlerce beklemek zorunda kalmıştı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow