hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? Anadolu Üniversitesi AÖF vize sonuçları ne zaman açıklanacak?

    AÖF sınav sonuçları açıklandı mı Anadolu Üniversitesi AÖF vize sonuçları ne zaman açıklanacak
    expand

    Anadolu Üniversitesi AÖF sınavı sonuçları için yapılacak resmi açıklama beklenmeye devam ediyor. Yaklaşık 1 hafta önce tamamlanan sınavın sonuçları kısa süre içerisinde duyurulacak. Peki, AÖF sınavı sonuçları açıklandı mı, Anadolu Üniversitesi sonuçları ne zaman açıklayacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Öğrenimine Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi’nde devam eden öğrenciler geçtiğimiz günlerde bahar dönemi vize sınavlarını tamamladılar. Sınavların tamamlanmasıyla birlikte de gözler Anadolu Üniversitesi’nin sonuç açıklamasına çevrildi. Peki, sonuçlar açıklandı mı?

    AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? ANADOLU AÖF VİZE SINAVLARI

    Anadolu Üniversitesi AÖF bahar dönemi sınav sonuçları henüz erişime açılmadı. Kurumdan sonuç tarihi ile ilgili resmi bir açıklama gelmese de önceki sınavın sonuçlarının açıklandığı tarih adaylara ipucu verdi.

    Geçtiğimiz sınavlar 25 Ocak'ta tamamlanmış ve sonuçlar 30 Ocak'ta adaylara duyurulmuştu.

    Buna göre gözler 24 Nisan’ın hafta sonuna denk gelmesi nedeniyle 26 Nisan 2021 Pazartesi gününe çevrilmiş durumda. Pazartesi günü Anadolu Üniversitesi’nden sonuç açıklaması gelmesi bekleniyor.

    AÖF GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ...

    AÖF FİNAL SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

    Anadolu Üniversitesi Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavları ise 29 - 30 Mayıs 2021 tarihlerinde yapılacak. Bu derslerden de başarısız not alan ve yaz okulunda eğitimine devam etmek isteyen adaylar için de Yaz Okulu Sınavı 08 Ağustos 2021 günü gerçekleştirilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow