Antalya'da kapkaç: Boynundaki kolyesini çalıp kaçtı
Antalya’da semt pazarında alışveriş yaptıktan sonra evine dönen 57 yaşındaki Ş.Y., kendisini takip eden bir kişinin kapkacına uğradı. Ş.Y.'nin boynundaki kolyesini kopartıp alan kapkaççı hızla uzaklaştı. Şüpheli bir süre sonra yakalandı.
Haberin Devamı
/

Antalya’da semt pazarından dönen kadın kapkaça uğradı. Kadının boynundaki altın kolyeyi çaldığından şüphelenilen kişi kısa bir süre sonra polis tarafından yakalandı.
/

Olay dün akşam saatlerinde Yenigün Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mahalledeki semt pazarından alışveriş yaptıktan sonra evine dönmekte olan Ş.Y.’nin (57) boynundaki altın zincir kendisini takip eden bir kişi tarafından kopartılıp çalındı. Neye uğradığını anlayamayan ev hanımının yardım çığlıkları üzerine kapkaççı koşarak bölgeden uzaklaştı.
Haberin Devamı
/

Olay yerine gelen polis ekipleri Ş.Y. isimli kadından şüphelinin eşkalini alıp çevrede operasyon başlattı. Kapkaç şüphelisi A.Z. (38) Yeşilırmak Caddesi üzerinde polis tarafından kısa sürede gözaltına alındı. Olay yerine getirilip mağdur Ş.Y. tarafından teşhis edilen şüpheli, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
/

Semt pazarından çıktıktan sonra takip edilmeye başlandığını söyleyen kapkaç mağduru Ş.Y. "Bakıyorum arkamdan eve kadar biri geliyor. Ben duruyorum o da duruyor sağa sola bakıp oyalanıyor ben yürüyünce arkamdan geliyor. Sonra evimin avlusuna yaklaştığım sırada biranda arkamdan hızlıca yaklaşıp boynumdaki altın kolyeyi çekip aldı" dedi.