Ankara'da nevruz öncesi operasyon: 11 gözaltı

PKK'nın mahalli yapılanması üyesi oldukları ve nevruz öncesi provakatif eylem hazırlığı yaptıkları belirlenen 11 şüpheli gözaltına alındı
Ankara'da terör örgütü PKK'nın mahalli yapılanması üyesi oldukları ve nevruz öncesi provakatif eylem hazırlığı yaptıkları belirlenen 11 şüpheli, gözaltına alındı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca terör örgütü PKK'nın mahalli alan yapılanmasında yer aldıkları ve nevruz öncesi provakatif eylem hazırlığı içinde oldukları belirlenen 25 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda, 11 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda çok sayıda doküman ve dijital veriye el konuldu.
Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.
Operasyonun devam ettiği, gözaltı sayısının artabileceği belirtildi.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
SON DAKİKA... İlk duruşma bugün! Mattia Ahmet Minguzzi'nin mezarına saldırı düzenlendi...
'Yetimhanelerde büyüdü' Osmanlı torununa onur madalyası
SON DAKİKA! Grand Kartal Otel Yangını Bilirkişi Raporu: 'Ayrıcalıklı Misafirler' İçin 78 Kişi Hayatını Kaybetti
SON DAKİKA! 31 İle Kuvvetli Yağış ve Fırtına Uyarısı: AFAD'dan Turuncu ve Sarı Kodlu Alarm!
Bakan Kurum'dan 'Yarısı Bizden' paylaşımı: Eski binaları artık görmeyeceğiz