hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    anayasa.gov.tr sitesi çöktü mü? Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) sitesi neden açılmıyor? 503 hatası ne demek?

    anayasa.gov.tr sitesi çöktü mü Anayasa Mahkemesinin (AYM) sitesi neden açılmıyor 503 hatası ne demek
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Anayasa Mahkemesi’nin resmi internet adresi olan “anayasa.gov.tr” adresine girmek isteyen kullanıcılar 503 hatası ile karşı karşıya kaldı. Peki, Anayasa Mahkemesi’nin sitesi çöktü mü, neden açılmıyor? Farklı sitelerde de görülen 503 hatası ne demek?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Anayasa Mahkemesi’nin resmi internet adresini kullanarak ilgili yasaları incelemek isteyen kişiler 503 hatası ile karşı karşıya kaldı. Peki, siteye erişim neden sağlanamıyor?

    ANAYASA MAHKEMESİ ÇÖKTÜ MÜ, NEDEN AÇILMIYOR?

    Kurumun resmi internet adresine girmek isteyen kişiler 503 hatası ile karşı karşıya kaldı. Yapılan bilgilendirmede “yaşanan yoğunluk nedeniyle, linklerin boşa düştüğü” ifade edildi.

    anayasa.gov.tr sitesi çöktü mü Anayasa Mahkemesinin (AYM) sitesi neden açılmıyor 503 hatası ne demek

    503 HATASI NE DEMEK?

    503 hatası, bir HTTP durum kodudur ve "Service Unavailable" (Hizmet Kullanılamıyor) anlamına gelir. Bu hata, sunucunun geçici olarak belirli bir isteğe yanıt veremediğini gösterir. Genellikle, sunucu aşırı yüklendiğinde, bakımda olduğunda veya sunucu kaynakları tükendiğinde ortaya çıkar. Bu durumda, sunucu genellikle daha sonra tekrar denemenizi öneren bir mesaj gösterir. 503 hatası, sunucunun hala çalıştığını, ancak geçici bir problem nedeniyle isteği işleyemediğini belirtir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow