hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti'nin belediye başkanları kampı

    KAYNAKCNN TÜRK

    AK Parti, belediye başkanlarını Kızılcahamam'da topladı. Yerel yönetim kampında hem 31 Mart seçimlerinin sonuçları değerlendirilecek hem de gelecek 5 yıldaki belediye hizmetlerinin perspektifi çizilecek. AK Partili yerel yöneticiler kampta bakanların sunumlarını da takip edecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AK Parti, milletvekilleri ve genel merkez yöneticilerini bir araya getirdiği programın ardından kamp serisini yerel yönetimlerle tamamlamaya hazırlanıyor. Türkiye’nin dört bir yanından gelen AK Partili yerel yöneticiler gelecek 5 yıla dair yerel yönetim siyasetlerini belirleyecek.

    AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Kampı, Kızılcahamam’da başladı. Programa, MYK üyeleri bakanlar ve bakan yardımcıları, belediye başkanları, büyükşehir ve il grup başkanvekilleri ile il genel meclis başkanları katılıyor. Kampa girişlerin ve ilk sohbet toplantılarının ardından AK Partili yerel yöneticiler bakanların sunumlarını takip edecek.

    AK Partinin belediye başkanları kampı

    Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Partili belediye başkanlarına hitap edecek. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş aynı gün sunumlar yapacak. Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan moderatörlüğünde bakanlarla soru-cevap oturumu düzenlenecek.

    Kampta Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek de sunum yapacak. O sunumda vergi paketine dair detayların yerel yöneticilerle paylaşılması bekleniyor. AK Partili belediyelerin finansman ihtiyaçlarına dair çözümlerinin ve tasarruf adımlarının da masada olması öngörülüyor. Bir diğer önemli başlık ise sokak köpekleri düzenlemesi. Yapılacak yasal düzenlemenin çerçevesi ile belediyelere düşecek sorumluluklarda kampta mercek altına alınacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AK Partinin belediye başkanları kampı

    Salı günü gerçekleştirilecek genel merkez oturumunda ise Parti Sözcüsü Ömer Çelik moderatörlüğünde Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Medya Tanıtım Başkanı Hamza Dağ ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz birer sunum yapacak. Kampta seçim sonuçları da değerlendirilmiş olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow