AK Partili Külünk'ten CHP'ye suç duyurusu

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, 24 Mayıs'ta CHP'nin TBMM Grup Toplantısı'nda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti yönetici ve mensuplarını hedef alan sloganlara ilişkin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve slogan atan bir grup CHP'li hakkında suç duyurusunda bulundu.
Ankara Adliyesine gelerek nöbetçi savcıya suç duyurusunda bulunan Külünk, beyanında "Ben hakaret içerikli, tezahüratta bulunan şahıslardan ve ayrıca sessiz kalarak onay veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan şikayetçiyim. Konu basına yansımıştır, kamuoyunun infiali söz konusudur." dedi.
Adliye çıkışında basın mensuplarına açıklama yapan Külünk, "Türkiye'nin büyük dönüşümleri gerçekleştirmesinden rahatsız olan küresel elitler ve onların işbirlikçisi CHP'nin başındaki şahıs ve yönetici kadrolar, duydukları rahatsızlığı hakaret etme, küfür ve aşağılama davranışlarıyla güveni ortadan kaldırmak, sarsmak istiyorlar. Bu CHP'de gelenek haline geldi." değerlendirmesinde bulundu.
"Canlı bomba" iddiasıyla gözaltına alındı
Türkiye'de AK Parti'ye üye olan teşkilat mensuplarını ve tüm üyeleri, CHP Grup Toplantısı'ndaki "hakaretlere yönelik", bulundukları illerdeki cumhuriyet savcılıklarına giderek suç duyurusunda bulunmalarını isteyen Külünk, şunları kaydetti: "Taksim kalkışmasında 'İşgal et' stratejisini izleyenler, son bir yıldır 'Hakaret et' stratejisini gündeme aldılar, CHP'nin başındaki şahıs ve etrafındaki dar kadronun 'Hakaret et' stratejisine yönelik adımlarının eklemlendiği dışarıdaki hattı da görmeliyiz. Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik, Türkiye'ye yönelik hakaretlerin bir parçasıdır, CHP'nin başındaki şahsın ve etrafındaki dar kadronun yaptıkları. CHP tabanını tenzih ederim, slogan atanlar ve o slogan atanların sessiz destekçisi olan şahıs, küresel finans elitlerine karşı vazifesini yapmayı, kendine ödev olarak gördüğü için bu küresel kampanyanın bir parçası olarak varlar."
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
"Türk polisinden kaçılmaz" demişti: Son 1 yılda 3'üncü kez yakalandı!
Kapadokya'nın Peribacaları Arasında Klasik Araçlarla Yarış Keyfi
Sırrı Süreyya Önder’in Kızı Ceren’den Duygusal Paylaşım: "Seni Çok Özledim"
Türkiye'deki Çete, Almanya Vatandaşlarını Dolandırarak 2.8 Milyon Euro Elde Etti: Çetenin Bağlantıları Ortaya Çıktı
Son Dakika... İstanbul'da Kan Donduran Gece: Arkadaşı Elif Kırav'ı 15 Bıçak Darbesiyle Öldüren Oyuncu Sevil Akdağ “Hatırlamıyorum” Dedi!