hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti Kızılcahamam'da kampa giriyor

    KAYNAKCNN TÜRK

    AK Parti, 31 Mart seçim sonuçlarını değerlendirmek ve yerel yönetimler yol haritasını oluşturmak için Ankara Kızılcahamam'da kampa giriyor. 30 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek kampa Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılacak. Kampta bakanlar sunum yapacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AK Parti, milletvekili kampını tamamladı. Şimdi sıra belediye başkanları ile yapılacak kampa geldi. 30 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı, Ankara Kızılcahamam'da düzenlenecek.

    AK Parti Kızılcahamamda kampa giriyor

    31 Mart seçim sonuçlarını değerlendirecek. Yerel yönetimler için yol haritasını oluşturacak. Yerel yönetimlerin yaşadığı sorun ve çözümlere dair tüm başlıklar ele alınacak. Saldırgan sokak hayvanları düzenlemesinin de kampta gündeme gelecek en önemli konu başlıklarından biri olması bekleniyor. Bir yandan düzenleme üzerinde çalışmalar sürerken kampta sorunun çözümü için belediye başkanlarının da önerileri dinlenecek sürece nasıl katkı verebilecekleri üzerinde durulacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AK Parti Kızılcahamamda kampa giriyor

    Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılacak kampa. Bakanların ve AK Parti yönetiminin de belediye başkanları kampında olması bekleniyor. 1 Temmuz’da ilk oturum başlayacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş görev alanları ile ilgili belediye başkanlarını sunumları ile bilgilendirecek.

    Kampın ikinci oturumunda Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşma yapacak. Belediye başkanlarından neler beklediğine dair mesaj vermesi bekleniyor.

    AK Parti Kızılcahamamda kampa giriyor

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağı oturumlarda Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kendi alanları ile ilgili sunumlar yapacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AK Parti Kızılcahamamda kampa giriyor

    Kampın son günü genel başkan yardımcıları ve belediye başkanları buluşacak. Genel değerlendirme panelinde AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in moderatörlüğünde Genel Başkan Yardımcıları Erkan Kandemir, Hamza Dağ, Ali İhsan Yavuz, belediye başkanları ile görüş alışverişinde bulunacak.

    Kampın sonunda ise değerlendirme ve istişare oturumu düzenlenecek. Kampın değerlendirmesi yapılacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow