hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AK Parti büyük Ankara mitingi saat kaçta? 23 Mart Ankara mitingi nerede yapılacak, nasıl gidilir?

    AK Parti büyük Ankara mitingi saat kaçta 23 Mart Ankara mitingi nerede yapılacak, nasıl gidilir
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    31 Mart yerel seçimler öncesi gerçekleşecek AK Parti'nin Ankara mitinginin detayları belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara'da gerçekleştireceği mitinge katılacak olanlar yer ve saat bilgisi araştırmalarını sürdürüyor. Peki, AK Parti Büyük Ankara mitingi ne zaman, saat kaçta, nerede yapılacak? İşte detaylar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AK Parti'nin yerel seçim öncesindeki büyük Ankara mitingi ile ilgili yer ve saat araştırmaları sürüyor. AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara mitinginin detaylarını kamuoyu ile paylaştı. Turgut Altınok, tüm vatandaşları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingine davet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajlarında Türkiye Yüzyılında "Gerçek Belediyecilik" vurgusu yapacak.

    BÜYÜK ANKARA MİTİNGİ SAAT KAÇTA, NEREDE?

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart yerel seçimi öncesi büyük mitinglerinden birini bugün Ankara'da gerçekleştirecek. 23 Mart Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştirilecek olan büyük Ankara mitingi Başkent Millet Bahçesi'nde saat 13.30'da başlayacak. Miting için Ankara’ya bağlı 25 ilçeden çok sayıda katılım bekleniyor.

    ANKARA MİLLET BAHÇESİ’NE NASIL GİDİLİR?

    Başkent Millet Bahçesi’ne toplu taşıma ile gitmek isteyenler metro veya otobüsü tercih edebilir. Metro ile Akköprü veya AKM duraklarında inerek Başkent Millet Bahçesi’ne ulaşabilirsiniz. Otobüs ile gideceğiniz zaman ise İstanbul Yolu üzerinden geçen otobüsleri tercih etmeniz gerekir. Bu otobüslere bindiğiniz zaman Ankamall’de veya AKM’de inerek Başkent Millet Bahçesi’nin size en yakın kapısından giriş yapabilirsiniz. Ayrıca Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin önünden geçen otobüslerle de gidilebilir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow