Ailesi uyuşturucu almaması için odaya kilitlemiş

Yalova’da, 5 katlı bir binanın 4’üncü katından birbirine düğümlediği çarşaflara tutunarak inmeye çalışırken düşüp hayatını kaybeden Didem Kiriş’in tartıştığı ailesi tarafından uyuşturucu almaması için odaya kilitlendiği iddia edildi.
Olay, Gazipaşa Caddesi üzerindeki 5 katlı bir apartmanda meydana geldi. Bir fabrikada insan kaynakları uzmanı olarak çalışan Didem Kiriş, oturdukları apartmanın 4’üncü katındaki balkon demirliklerine bağladığı birbirine düğümlü çarşaflarla yere inmeye çalıştı. Kiriş’i çarşafla sarkarken fark eden komşuları durumu polise bildirdi.
Bu sırada çarşaflardaki düğüm çözüldü ve Didem Kiriş, metrelerce yükseklikten beton zemine düştü. Olay yerine gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Didem Kiriş’in yaşamını yitirdiği belirlendi. Kiriş’in cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı
Hayatını kaybeden Didem Kiriş'in, annesi tarafından uyuşturucu almaması için odaya kilitlendiği ileri sürüldü. Kiriş'in cenazesi bugün öğle vakti Merkez Camisi’nde kılınacak cenaze namazının ardından Yalova'da toprağa verilecek.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
HABER... Sırrı Süreyya Önder'in sağlık durumu nasıl? Doktoru olumlu gelişmeyi paylaştı: Kızına tepki verdi
Sırrı Süreyya Önder: Kamyon şoförlüğü de yaptı çıraklık da! İşçi, yazar, sinemacı...
HABER... Nabzı 2 kez durdu: Ameliyatı 12 saat sürdü! Sırrın Süreyya Önder yoğun bakımda
Uzman isimler incelemelerde bulundu! Kabus geri mi dönüyor?
19 yıl önce ailesiyle gittiği piknikte kaybolmuştu... Yapay zeka ile canlandırılan fotoğrafıyla arıyorlar