Adnan Hunca'nın eşi 2 gündür kayıp

Eski Galatasaray Kulübü Divan Kurulu üyesi ve Hunca Kozmetik'in kurucusu Adnan Hunca'nın 75 yaşındaki eşi Selma Hunca kayboldu.
Evden "Alışverişe çıkıyorum" diye ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmeyen Selma Hunca'yı bulmak için polis alarma geçti.
Aramalar, Selma Hunca'nın telefonunun en son sinyal verdiği Bahçeköy yolu ormanlık alanda yoğunlaştırıldı.
Sarıyer'de oturan Selma Hunca'nın alışveriş için markete gittiğini söyleyerek evden ayrıldığı belirtildi. Ancak aradan saatler geçmesine rağmen Selma Hunca'nın geri dönmemesi üzerine, önce ailesi tarafından arandığı, bulunamayınca polisten yardım istendiği öğrenildi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nü alarma geçiren olay üzerine, bölgede bulunan tüm polislere Selma Hunca'nın fotoğrafı dağıtılarak yaşlı kadın aranmaya başlandı.
Aramalar, Selma Hunca'nın telefonunun en son sinyal verdiği Bahçeköy yolu ormanlık alanda yoğunlaştırıldı. Aramalara, polis ekiplerinin yanı sıra AFAD ve AKUT ekipleri de katılıyor.
Yetkililer, bölgedeki tüm kamera kayıtlarının incelemeye alındığını, Selma Hunca'yı bulmak için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirtti.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
HABER... Baharı görmeden yaz geldi! Yeni uyarı: Rekor sıcaklıklar...
Geriye soru işaretleri kaldı! Ece'nin ölümünde arkadaşından dikkat çeken sözler: "Tuvalet temizlettirdiler"
ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIMI 2025: Başvuru tarihleri, şartları ve kadro dağılımı!
Spiritüal İstismar: Kuantum, Enerji ve Biyokimyanın Psikolojik Etkileri
Emeklinin Gözü Beştepe'de: Bayram İkramiyesi Artacak mı? Kabine Toplantısında Kritik Gündem Maddeleri!