Adana'da uyuşturucu operasyonu! Özel Harekat da katıldı
Zehir tacirlerine yönelik nefes kesen operasyonda haklarında gözaltı kararı bulunan 21 kişiyi yakalamak için baskınlar düzenlendi... Operasyona özel harekat polisleri de katıldı
Haberin Devamı
/

Adana'da uyuşturucu satışı yaptığı ileri sürülen 21 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
/

Adana Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik çalışma başlattı.
Haberin Devamı
/

Bu kapsamda ekipler, haklarında gözaltı kararı verilen 21 şüpheliyi yakalamak için özel harekat polislerinin de desteğiyle tespit edilen evlere operasyon düzenledi.
/

Baskınlarda, narkotik köpeği ile şüphelilerin evlerinde arama yapıldı. Özel harekat polisleri de evlerin damlarında ve sokak girişlerinden önlem aldı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Gözaltına alınan bazı şüpheliler Adana Adli Tıp Birimi'ndeki sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.
/

Haberin Devamı
Haberin Devamı