hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Adalet Bakanlığı HMGS ve İYÖS soruları, cevap anahtarı yayınlandı mı? Gözler ÖSYM’de!

    Adalet Bakanlığı HMGS ve İYÖS soruları, cevap anahtarı yayınlandı mı Gözler ÖSYM’de
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    ÖSYM Adalet Bakanlığı HMGS ve İYÖS sınavlarını 29 Eylül’de adayların katılımı ile gerçekleştirdi. Adaylar sorumlu oldukları alanlardan soruları yanıtladılar. Peki, Adalet Bakanlığı Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ve İdari Yargı Ön Sınavı soruları ile cevapları yayınlandı mı? 2024 Adalet Bakanlığı soruları ve cevap anahtarı ne zaman yayınlanacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Adalet Bakanlığı 2024 sınavları 29 Eylül’de gerçekleştirildi. ÖSYM tarafından yapılan sınavlarda HMGS ve İYÖS oturumları yapıldı. Adaylar sınavın sona ermesinin ardından resmi sonuçlar öncesinde doğru ve yanlışlarını kontrol etmek için ÖSYM’den gelecek açıklamayı beklemeye başladı.

    ADALET BAKANLIĞI 2024 İYÖS VE HMGS SORULARI, CEVAPLARI YAYINLANDI MI?

    Sorular ve cevap anahtarı henüz yayınlanmadı. Ancak Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi genellikle sınavdan kısa bir süre sonra cevap anahtarını yayınlıyor. Bu nedenle soruların ve cevapların bugün gün içerisinde yayınlanması bekleniyor. Öte yandan soruların yüzde 10’luk kısmı herkese açık olarak tamamı ise sadece sınava katılanların erişimine açık olarak yayınlanacak.

    ÖSYM GOV TR İÇİN TIKLAYINIZ…

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow