Adalet Bakanı Gül'den imam hatiplilerle ilgili sözlere tepki
Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Geleceğimiz gençlerimiz, art niyetli çirkin genellemeleri değil, övgü sözlerini hak ediyor." ifadelerini kullandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Bakan Gül, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, yazar Erol Mütercimler'in bir televizyon programında imam hatiplilere yönelik sözlerine tepki gösterdi.
Gül, "Okul sıralarında inancına, toprağına, milletine bağlı erdemli dostlar biriktirdik. Dün olduğu gibi bugün de imam hatiplerimiz ve tüm okullarımızda pırıl pırıl evlatlarımız yetişiyor. Geleceğimiz gençlerimiz, art niyetli çirkin genellemeleri değil, övgü sözlerini hak ediyor." değerlendirmesini yaptı.
Okul sıralarında inancına, toprağına, milletine bağlı erdemli dostlar biriktirdik. Dün olduğu gibi bugün de İmam Hatiplerimiz ve tüm okullarımızda pırıl pırıl evlatlarımız yetişiyor.
— Abdulhamit Gül (@abdulhamitgul) September 8, 2020
Geleceğimiz gençlerimiz, art niyetli çirkin genellemeleri değil, övgü sözlerini hak ediyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Göç İdaresi Başkanlığı personel alımı 2025 başvuru tarihleri, şartları ve kadro dağılımı!
HABER || Dünya şampiyonu kick boksçu camide dehşeti yaşattı: Görevli yüz felci geçirdi!
HABER || 6 Şubat depremini tahmin etmişti! O bölgeyi ivedilikle uyardı
HABER|| Evinizin altından fay geçiyor mu? Harita yayımlandı! 45 ile dikkat çekildi
SABİHA GÖKÇEN İPTAL UÇUŞLARI SORGULAMA: Pegasus-THY'nin Hangi Uçuşları İptal Edildi?