hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    6 Aralık 2020 ALES sınavı ertelendi mi? 5-6 Aralık MEB sınavları olacak mı? AÖL sınavları iptal mi?

    6 Aralık 2020 ALES sınavı ertelendi mi 5-6 Aralık MEB sınavları olacak mı AÖL sınavları iptal mi
    expand

    ALES, MEB Ünvan Değişikliği Sınavı ve Açık Öğretim Ortaokul ve Lise sınavlarının olup olmayacağı araştırılıyor. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Açık Öğretim Lisesi'nin 2020-2021 eğitim yılının 1. Dönem sınavlarının 5 - 6 Aralık günlerinde uygulanacağı bildirilmişti. Aynı zamanda hafta sonu gerçekleşecek olan ALES sınavının ertelenip ertelenmeyeceği de merak ediliyor. İşte ALES, MEB ve Açık Öğretim Okulu sınavlarının iptal olup olmayacağı hakkında bilgiler!

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Birçok aday ALES, MEB ve Açık Öğretim Okulu sınavlarının olup olmayacağını merak ediyor. Hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacak olmasıyla birlikte sınavların olup olmayacağı da merak ediliyor. ALES, MEB ünvan değişikliği sınavları ve AÖL sınavlarının olup olmayacağı araştırılıyor.

    6 Aralık ALES sınavı ertelendi mi?

    İçişleri Bakanlığı Genelgesinde hafta sonları yapılacak Açık Lise ve ALES sınavlarına ilişkin bir yönerge bulunmuyor. 
    Konu ile ilgili ÖSYM'den henüz herhangi bir açıklama yapılmadı. ALES sınavına girecek olan öğrenciler ve gözetmenlerin hafta sonu sokağa çıkma yasağından muaf olup olmayacağı bu hafta içi belli olacak.

    Açık lise, açık ortaokul sınavları iptal mi?

    İçişleri Bakanlığı Genelgesinde hafta sonları yapılacak Açık Lise ve ALES sınavlarına ilişkin bir yönerge bulunmuyor. Konuyla ilgili MEB'ten yapılacak açıklamalar bekleniyor. 

    MEB Ünvan Değişikliği Sınavı olacak mı?

    İçişleri Bakanlığı Genelgesinde hafta sonları yapılacak Açık Lise ve ALES sınavlarına ilişkin bir yönerge bulunmuyor. MEB ünvan değişikliği sınavı hakkında da bir bilgi bulunmuyor. Açıklamaların bu hafta içerisinde yapılması bekleniyor. 

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow