5 milyonluk vurgun yapan çetenin yaş ortalaması 18 çıktı

Telefonla dolandırdıkları insanlardan yaklaşık 5 milyon lira haksız kazanç sağlayan çete çökertildi. 5 ilde telefonla ulaştıkları kişileri dolandıran çetenin yaş ortalaması ise 18 çıktı.
5 ilde tele-dolandırıcılıkla tuzağa düşürdükleri insanlardan yaklaşık 5 milyon lira haksız kazanç sağlayan ve yaş ortalaması 18 olan dolandırıcılık çetesi çökertildi.
Sabah gazetesinde yer alan habere göre telefonla ulaştıkları insanlara kendilerini polis, emniyet amiri veya cumhuriyet savcısı olarak tanıtan tele-dolandırıcılar, sonunda yakayı ele verdi. İddiaya göre; mağdurlara "Terör örgütleri ile bağlantınızı tespit ettik" diyen şüpheliler, son 2 ayda Eskişehir, İstanbul, İzmir, Manisa ve Şanlıurfa'da yaklaşık 5 milyon lira haksız kazanç sağladı. Şüpheliler M.T. (17) ve H.A. (18) İzmir'de, A.Ç. (17) ise Eskişehir'de tutuklandı. Yaş ortalaması 18 olan çetenin dolandırdığı isimler arasında 83 yaşındaki asker emeklisi Mustafa A. ile memur emeklisi Binnaz A.(82) da var. Polis, faili meçhul kalmış dolandırıcılık olaylarını mercek altına aldı. Kimliği deşifre olan çete lideri M.K. (21) ise aranıyor.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
İzmir'de silahlı saldırganlar kahvehaneyi kurşunladı: 1 ölü, 3 gözaltı
Dehşete düşüren olay! Eski eşini öldürüp intihar etti
Alışveriş merkezinde katledilmişti: Karar verildi
Yer: Çanakkale! Tüfekle balkona çıktı dehşet saçtı! Etkisiz hale getirildi
Ece Gürel'in babası canlı yayında konuştu: Kızımı kurban ettiler