40 gün sonra ikinci kez sobadan zehirlenen kadın öldü
Gaziantep'te sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 41 yaşındaki Ayşe Ataş hayatını kaybetti. 42 yaşındaki Hasan Ataş ise hastanede tedaviye alındı. Ataş ailesinin 40 gün önce yine sobadan sızan gazdan zehirlendikleri belirtildi.
Haberin Devamı
/

Olay, bu sabah Ocaklar Mahallesi'nde meydana geldi.
/

İki katlı binanın zemin katında oturan Mustafa Ataş, kahvaltıya çağırmak için çıktığı üst kattaki ağabeyi Hasan ile yengesi Ayşe'yi hareketsiz bulunca sağlık görevlilerine haber verdi.
Haberin Devamı
/

İhbarla gelen sağlık görevlileri, Ayşe Ataş'ın sobadan sızan gazdan zehirlenip öldüğünü belirledi.
/

Kadının cesedi otopsi için morga götürülürken, baygın halde bulunan Hasan Ataş ise ambulansla Doktor Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
/

Ataş çiftinin, 40 gün önce yine sobadan sızan karbon monoksit gazından zehirlendikleri ve yakınlarının fark etmesiyle çağrılan sağlık görevlilerinin müdahalesiyle hayatta kaldıkları öğrenildi.