363 sahte plaka ele geçirildi

Adana’da ele geçirilen 363 sahte plakayla ilgili yakalanan 4 zanlı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Adana'da plaka yönetmeliğine aykırı olarak, araç plakalarını harf ve rakam karakterlerini 80 lira karşılığında değiştirerek, tekrar bastıkları belirlenen 4 kişi gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü Mali Şube ekipleri, kentte orijinal araç plakalarını gösterişli hale getirmek için üzerinde oynama yapılıp, yazı karakterlerinin değiştirildiği ihbarını aldı. Seyhan İlçesi Kızılay Caddesi'ndeki bir iş yerine baskın düzenleyen ekipler, yaptığı aramada basılmış 363 plaka ele geçirdi. H.M.S. yeğeni T.S. ve arkadaşları H.Ş. ile H.İ.Y. gözaltına alındı.
Şüphelilerin yasada geçerli olan araç plakalarının üzerindeki harf ve rakam karakterlerini 80 lira karşılığında değiştirerek, tekrar bastıkları öğrenildi. Ayrıca iş yerinde çok sayıda kesilmiş plaka da ele geçirildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
Kapadokya'nın Peribacaları Arasında Klasik Araçlarla Yarış Keyfi
Sırrı Süreyya Önder’in Kızı Ceren’den Duygusal Paylaşım: "Seni Çok Özledim"
Türkiye'deki Çete, Almanya Vatandaşlarını Dolandırarak 2.8 Milyon Euro Elde Etti: Çetenin Bağlantıları Ortaya Çıktı
Son Dakika... İstanbul'da Kan Donduran Gece: Arkadaşı Elif Kırav'ı 15 Bıçak Darbesiyle Öldüren Oyuncu Sevil Akdağ “Hatırlamıyorum” Dedi!
Doğada Kendiliğinden Yetişiyor: Kanserin Yeni İlacı Olarak Nitelendirilen Vitamin Deposu Tezgahta