hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2021 öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? Bakan Selçuk’tan atama açıklaması

    2021 öğretmen atamaları ne zaman yapılacak Bakan Selçuk’tan atama açıklaması
    expand

    2021 öğretmen atamaları ile ilgili Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’tan atama açıklaması geldi. Bakan Selçuk atamalarla ilgili önemli bilgiler verirken sayıyı yükseltmek için girişimlerinin olduğunu dile getirdi. Peki, 2021 öğretmen atamaları ne zaman olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Öğretmen atamaları ile ilgili Bakan Selçuk’tan kısa süre önce açıklama geldi 2021 atamalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Selçuk, sayıyı yükseltmek için çabaladıklarını ifade etti.

    ÖĞRETMEN ATAMASI YAPILACAK MI?

    Bakan Selçuk, öğretmen atamalarına ilişkin soruyu yanıtlarken de "2021'de tabii ki atama yapacağız. Bütçede öğretmen ataması var. Sayısının yüksekliği konusunda bizim gayretimiz, çabamız, girişimlerimiz var. Bunun müjdesini inşallah olduğunda paylaşacağız." dedi.

    2021 ÖĞRETMEN ATAMALARI NE ZAMAN?

    Konuyla ilgili net bir tarih verilmese de yakın zamanda duyurunun yapılması bekleniyor. Öte yandan AÖBT ve diğer KPSS puanlarının açıklanmasıyla birlikte mülakatların hangi tarihte yapılacağı merak konusu olmuştu. Dolayısıyla atamalarla ilgili tarih açıklamasından önce mülakat tarihlerine ilişkin bilgilerin paylaşılması bekleniyor.

    Mülakatların da tamamlanmasının ardından atamalarda kullanılacak sıralamaların netleşecek olmasıyla birlikte atamaların hangi tarihte ve ne kadar yapılacağının duyurulacağı tahmin ediliyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Atamalarınsa 2021 ocak – şubat aylarında gerçekleşmesi bekleniyor.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow