2 ilde askeri araç devrildi: 2 asker şehit, 3 asker yaralı

Hakkari'nin Şemdinli ve Şanlıurfa'nın Akçakale İlçeleri'nde yaşanan kazalarda 2 askeri araç devrildi. Kazalarda 2 asker şehit oldu, 3 asker de yaralandı.
Haberin Devamı
Haberin Devamı
Şemdinli'de, Aktütün Hudut Tabur Komutanlığı'na ait kamyon, görev dönüşü sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.
İlçe merkezine 50 kilometre uzaklıktaki Uğraçan Köyü Yeşilbayır Mezrası yakınlarında meydana gelen kazada, 1 er şehit oldu, 1 uzman çavuş da yaralandı. Yaralı uzman çavuş ile askerin cenazesi helikopterle Van'a gönderildi..
Suriye sınırındaki Akçakale'de yaşanan kazada ise, sınır hattında devriye görevi yapan askeri araç, Öncül Mahallesi kırsalında devrildi.
Kazada, 2 er ile bir uzman çavuş yaralandı. Yaralı askerler hemen hastaneye kaldırıldı ancak durumu ağır olan bir er kurtarılamadı, şehit oldu. Yaralı askerlerin tedavisi sürüyor.
Sıradaki Haber
SON DAKİKA
EN ÇOK OKUNANLAR
'Yaren Leylek ve Adem Amca', 14'üncü yılda da buluştu
Korkutan Konya depremi sonrası Prof. Dr. Naci Görür'den kritik uyarı! 'Büyük bir fay..' deyip açıkladı
Tepki çeken görüntüler! Mezar taşlarının üzerine oturup iskambil oynadılar...
İSTANBUL SU KESİNTİSİ 14 MART: Hangi ilçelerde sular kesilecek? İstanbul’da sular ne zaman gelecek?
Dakikalarca darp edildi! Dehşeti anlattı... Sokakta yürürken bu soruyla karşı karşıya kaldı: Senin ücretin ne kadar?